Friday, March 23, 2012

Holiday March 2012 - Part II

Kita sambung semula cerita :) Selepas encik suami jumpa kawan dia di Ipoh. Kami meneruskan perjalanan ke Bukit Merah. Actually on that time ayah dengan mama ada dekat farm ayah di Bukit Merah. So, aku call mama tanya kedai makan ikan bawal goreng dekat Juru. Then tak lama lepas tu ayah call balik. Ajak pergi makan sekali. So, kitorang decide untuk singgah farm ayah dulu. Sebab Little Princess tak mandi lagi. Hehehee ;) Time on the way ke Bukit Merah, kereta encik suami buat hal pulak. Tetiba je temperature kereta naik. So, kitorang berhenti sekejap. Sebab encik suami nak check kereta dia. Kalau dah namanya pomen, berjalan pun bawak tools. Hehehe nasib baik la semuanya cukup. Encik suami tak buat apa pun. Just isi air dalam radiator jer. Then lepak-lepak sekejap bagi enjin sejuk. Sementara tu, kami yang takde keje ni. Bergambar je laa. Hehehee ;)


Bawah ni la gambar budak tak mandi pagi lagi. Hehehee. Sibuk jugak nak bergambar kannn! :D


Ntah apa yang kelakar ntah. Tengok je la muka Dania tu kannn! Bergambar dengan aunty Ela & uncle Apeq diaa! ;)


And Ela with me ;)



Encik suami yang serius ketika memeriksa keretanya. Hahaha :D


Lebih kurang 30 minit kitorang dekat situ. Enjin kereta pun dah stabil. Kitorang mulakan perjalanan semula :) Alhamdulillah. Perjalanan kami lancar. Dan kami singgah di hentian Bukit Gantang sebelum terus ke Bukit Merah ;)




Thank for reading. Do comment and LIKE :)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...