Tuesday, March 13, 2012

Ouhh Apam Polka Dot!

Salam.

Hhhuuu last update Rabu lepas. Dari hari ke hari nak update blog. Tak sempat-sempat! Semalam seharian dekat luar. Menguruskan macam-macam hal. Nasib baik la Dania cuti sekolah. So, boleh laa bawak dia dan tak terkejar-kejar nak menguruskan macam-macam hal. Hhheee ;)

Semalam balik-balik je ada sorang aunty ni call. Nak order Apam Polka Dot. Tak kenal pun aunty tu. Nak tolak kesian pulak dekat aunty tu. Katanya nak bagi untuk birthday BFF dia. So, buatkan laa untuk aunty tu. Aunty tu order pukul 8.30 malam macam tu. Kul 11.30 malam anak lelaki dia datang amek :) Happynya bila aunty tu dah terima Apam Polka Dot tu dan hantar sms, "Comel dan cantiknya. T.kasih." Alhamdulillah aunty tu suka :)

Hhuuu boleh dikatakan lately, hari-hari ada order Apam Polka Dot. Alhamdulillah :) Rezeki dari Allah swt. Sekarang ni asal dapat letak kepala kat atas bantal. Senang je mata terlelap. Hhuuu keletihan namanya tuu :) Ni pun sekejap lagi nak kena buat Apam Polka Dot. Ada kawan order 50pcs and my MIL order 30pcs untuk function besok katanya.

So nanti sambung update post lagi. Nak rest and relax jap sebelum mula membuat Apam Polka Dot! ;)




Thank for reading. Do comment and LIKE :)

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...