Monday, November 24, 2014

I'm back!



Assalammualaikum.

Hi²! Fuuhhh punya la lama Aimi tak update blog ni. Berhabukkk!!! Heheheee. Last post pun masa awal-awal pregnant 2nd baby! Almaklumlah sindrom-sindrom ibu mengandung masa tu salah satu faktor blog tak berupdate! Hehehee. La ni baby pun dah nak masuk 2 tahun. InshaaAllah akan activekan semula blog ni! ♥ Ni saja bagi intro dulu tau! Hehehee! Nanti kita sambung cerita lagi ye! Aimi nak kemas habuk-habuk dekat blog ni dulu! Nampak tak indah sebab dah bertahun terbiarkan! Hikhikhikk


Thank for reading. Do comment and LIKE :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...