Monday, October 17, 2011

Pagi Isnin! ;)

Hi. Salam all!

12.08 am! Pagi Isnin kan? ;) Hehehee still not sleepy. Maybe, too tired. Keluar petang tadi dengan family my husband ke Big Bad Wolf Book Sale dekat MAEPS. Then balik, around 7.30 pm. Pergi makan chinese food pulak dekat NJ Zenith Restaurant! Dalam pukul 10.30 pm baru pulang ke bengkel. Encik suami tak ikot. Sebab bengkel bukak arini. So ada customer kat bengkel. Lagipun my brother in law pun tak ikot. Dia duduk kat bengkel dengan encik suami :) Yang pergi semua perempuan, me, my daughter, my mother in law (MIL), adik ipar 2 orang & biras. MIL yg drive. Kitorang duduk saja laaa! Hehehee! Sampai MAEPS tadi memang ramai orang. Maklumlah today last day. Buku pun dah tak banyak! Kecewa jugak. Tapi OK laa sebab dapat beli buku untuk my daughter dan sebuah buku masakan untuk diri sendiri! Hehehee jadi laaa! Last minute kan? ;)

Buku-buku yang dibeli untuk Dania Sofea!


Cooking book for me!



Thank for reading. Do comment and LIKE :)

Saturday, October 15, 2011

New blog! :)

Hi. Salam all!

This is my new blog. I've already have a blog before this. But has been deleted because of certain reasons. Why? Hahaa! Let it be my secret OK! ;) Oppss! I'm Malaysians! So, I must speak the Malay language is it not? Hheee cintailah bahasa kebangsaan kita! ;) *Proud to be Malaysian! ;)* But in my blog, any of my entry i will use Malay and English language. Sebab bahasa Melayu adalah bahasa kebangsaan negara kita dan bahasa Inggeris pula ada bahasa international. Boleh kan? Hhhuuu :) OK lah, nanti update lagi! Ada kerja nak diuruskan. Bye! :D

Thank for reading. Do comment and LIKE :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...