Friday, December 23, 2011

Update :)

Hi. Salam all!

Hampir 2 bulan tak update blog ~ Huurrm sibuk. Macam2 nak kena buat. Hari ni pun takde la free pun. Kebetulan ada 7 minit sebelum pukul 5 petang. Pukul 5 petang nak start buat Moist Chocolate Cake. Mama tempah untuk adik2. Kebetulan semalam result PMR keluar. Alhamdulillah. Adik yang nombor 3 dapat straight 8A! Tahniah Boy! We so proud of u! ;) Pagi tadi pergi class buat Apam Polka Dot. Hhhuuu insyaAllah besok nak try buat! Penat sebenarnya. Tapi, kalau duduk saja boring ~ Menjahit bukan hari-hari ada orang hantar baju. Tu yang macam2 pergi belajar dan macam2 nak buat ;) Lagi pun dapat tolong encik suami yang dah banyak melabur! Hehehe ;) OK laa. Dah pukul 5 petang. Nak start buat Moist Chocolate Cake! Bye!



Thank for reading. Do comment and LIKE :)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...